Σάββατο 1 Μαΐου 2010

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ AVRIL LAVIGNE

Η Avril Lavigne διαρκώς αναβάλει την ολοκλήρωση του νέου της άλμπουμ. Από τον προήγουμενο Νοέμβριο πήγε στις αρχές του 2010 και τώρα προβλέπεται να βγει στα μέσα του 2010, γιατί ο πρώην άνδρας της Deryck Whibley είναι ο παραγωγός και φαίνεται ότι δεν μπορούν να δουλέψουν μαζί ήρεμα.



Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και πολύ εύκολο ένα χωρισμένο ζευγάρι να προσπαθεί να δουλέψει μαζί, πόσο μάλλον να βγάλουν ένα άλμπουμ.

Προφανώς τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, αφού στο δικαστήριο ο Deryck απαιτεί ένα υπέρογκο ποσό από την Avril που έχει ένα αρκετά μεγάλο ποσό μετρητών από τη μουσική και τη σειρά ρούχων που έχει. Σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια τα χρήματα πρέπει να μοιραστούν ισάξια.

Ένας μουσικός ατζέντης που γνωρίζει το πρώην ζευγάρι καλά δήλωσε ότι :
«Στα πρώτα 8 τραγούδια η Avril και ο Deryck συνεργάστηκαν με πολύ αγάπη και βγήκαν εύκολα. Αλλά είναι ακόμα 3 ή 4 να γίνουν και απλά δεν το καταλαβαίνουν. Θα είναι ένα υπέροχο άλμπουμ εάν μπορέσουν να βάλουν στις άκρες τις διαφορές τους για ένα μήνα και συγκεντρωθούν σε αυτό που ενδιαφέρει πραγματικά...τη μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου